om os-dpf rens

ERFARING & KNOW HOW

EKSPERTER I PARTIKELFILTER RENS

Vores mange års erfaring og ekspertise inden for bilbranchen og filtersystemer har hjulpet os med at udvikle en ny metode til diesel partikelfilter rens (DPF).
Vi er i stand til at gendanne filteret til 95% af dets originale filterydelse, takket være kvaliteten af vores rensningsproces og nøjagtigt koordinerede justeringer i de forskellige procestrin.

Et andet vigtigt aspekt ved denne nye rensningsproces er en betydelig reduktion i omkostninger for vores kunder samt en betydelig tidsbesparelse.
Vi ønsker, at vores kunder skal opleve os som en pålidelig partner i en tid, hvor højteknologi er i førersædet. Derfor gør vi, hvad vi kan for at få et succesfuldt samarbejde med alle vores kunder i hele Danmark.

Vores effektive logistik og vores kvalificerede team, hjælper dig igennem hele processen fra afmontering og rensning til montering.

KVALITET

HURTIGT, RENT OG CERTIFICERET

Vi er konstant i bevægelse og under udvikling for at forbedre vores effektivitet.
For eksempel hjælper vores kvalitetskontrol med at udføre tests af rensede DPF, DOC og SCR, så vi hele tiden kan forbedre kvaliteten af vores arbejde.

Samtidig bliver kvaliteten af vores arbejde gennemsigtigt for dig som kunde.

De objektive materialetest giver dig gennemsigtighed i alle vores tjenester, og danner samtidigt grundlag for den løbende optimering af vores resultater.

En solid database er grundlaget for at træffe korrekte beslutninger i vores produktudvikling.

om os-rensning af dpf-HURTIGT, RENT OG CERTIFICERET

HVORFOR VÆLGE DANSK FILTER SERVICE?

VI HJÆLPER DIG MED BESLUTNINGEN

Rensningstid 1 time
Filter modifikation Ingen filtermodifikationer – filteret forbliver i sin originale tilstand
Rensningsproces Hele processen monitoreres nøje fra start til slut, udstødningsgas-flow og temperatur er tilpasset til filtermaterialet – ”mellem”-rensninger er ikke nødvendige. Filteret gennemgår kun rensningsprocessen én gang
Filtertyper Rensning af alle filtertyper og størrelser for biler, lastbiler, busser, industrimaskiner, entreprenørmaskiner, stationært udstyr mv.
Partner / Know-How Partnerskab med brancher indenfor Emission Systems Cleaning samt producenter af tilbehør til branchen / Knowledge Exchange
Partnerværksted Landsdækkende partnernetværk i hele Danmark med specialværksteder til afmontering og montering samt forsendelse
Garantibevis, Test- og Rensningsrapport Selvudviklet administrationsdatabase til registrering af alle filter- og rensningsdata, kontrolinstrumenter til monitorering af den komplette rensningsproces, permanent tilgængelige rensningsværdier og historik på alle rensede filtre, test-og rensningsrapport
0%
RENT
0%
MILJØVENLIGT
0%
SERVICE
0%
TILFREDSHED
HVORFOR VÆLGE DANSK FILTER SERVICE - partikelfilter rens